Nieuws

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk is een dorp in Noord-Holland en ligt aan de Amstel. Het ligt niet ver van Amsterdam, maar is eerder gebouwd dan Amsterdam.

Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel, er zijn veel winkels te vinden en het heeft een rijk cultuurgoed. Het nieuwe gedeelte bestaat uit een woonwijk en een haventje. Ten zuiden van Ouderkerk bevindt zich de polder de Rondehoep.

Poffertjes in Ouderkerk aan de Amstel

Ook dit jaar zal de poffertjessalon namelijk weer te vinden zijn aan de Korendragerstraat. Verse poffertjes en verrukkelijke pannenkoeken in verschillende smaken en met verschillende toppings.
Met de meerdere generaties ervaring binnen het bedrijf kan het niet anders dan dat het u zal smaken.

Fiets- en wandelroutes

ANWB Amstelroute
Het rondje over de polderdijk via de Waver is populair bij fietsende en wandelende mensen uit Amsterdam. Wie langs de Amstel fietst, ondergaat in de prachtige natuur het wonderlijke gevoel helemaal buiten te zijn terwijl de woonwijken en snelwegen binnen handbereik zijn. De ANWB heeft voor u de Amstelroute uitgezet.

Langs de Amstel
Er zijn talloze mooie routes, maar de route langs de rivier de Amstel is beslist een aanrader. U kunt dan het mooie, waterrijke gebied rond Amsterdam verkennen. Meer informatie vindt u hier.

Natuur Ouderkerk aan de AmstelRondehoeproute
Ook de Rondehoeproute is een prachtige rit. U fietst langs slingerende veenriviertjes als Waver en Bullewijk, langs moerassen van de Botshol. Ook heeft u zicht over het open veenland van Polder de Rondehoep en diepgelegen droogmakerijen als Polder Groot Mijdrecht en Bovenkerkerpolder. Meer informatie over deze route.

Gezellige tussenstop bij de Poffertjessalon
Vergeet u niet een gezellige en smakelijke tussenstop te maken aan de Koregendragerstraat bij onze poffertjessalon?

Meer Nieuws

Maak kennis

Decennia lang is de familie Pieters al te vinden op vele Nederlandse kermissen en evenementen. In 2013 is de Fam. Pieters een nieuwe uitdaging aangegaan in Ouderkerk aan de Amstel, en met succes.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze acties!

Mededeling

Wij gaan verhuizen!

Door de herinrichting van “t’ Kampje”
moeten wij tijdelijk verhuizen.

Wij verwelkomen jullie (NA de kermisweek) op:
vrijdag 3 mei
heel graag op onze nieuwe locatie
(900 m verderop) bij de Jan Benninghbrug
met een heerlijk terras aan het water!