Poffertjessalon

Poffertjessalon

Wanneer u onze salon binnenkomt wordt u ontvangen in een echte nostalgische sfeer. Wij gebruiken voor het bereiden van onze overheerlijke poffertjes de ouderwetse koperen plaat. De oude ambacht van het poffertjes bakken houden wij bij ons bedrijf in ere.

Er zijn diverse porties zoals poffertjes naturel, poffertjes met verse aardbeien en slagroom of met een heerlijke likeursmaak naar keuze. Denk ook eens aan een portie poffertjes met warme kersen of boeren jongens. Uiteraard serveren wij u ook warme en koude dranken. Het vers gemalen bakje koffie is bij ons te verkrijgen.

 

 

Poffertjessalon

De Poffertjessalon staat op diverse Nederlandse kermissen. U kunt ons ook boeken voor bijvoorbeeld een kermis, personeelsfeest, opening van bedrijf, enzovoorts, enzovoorts.

Wist u dat onze salon in 2001 op de "39ste Luikse marktfeesten" te Wahlwiller, bekroont is tot de meest klantvriendelijke exploitatie én dat we van de gemeente Cuijk een prijs gekregen hebben voor onze gastvrijheid. Kortom wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gelet op onze ervaring, ambachtelijke bereidingswijze van poffertjes en onze hoge kwaliteitsnormen is onze salon een uitstekende oplossing voor een permanente locatie, seizoenstaanplaats in zomer en/of winter en langdurige evenementen. Klik op de rechterkant van de foto die hiernaast is afgebeeld en u kunt het bakken van de poffertjes "Live" beleven.

Bij evenementen of uitkoop zijn er door ons ook traditionele draaiorgels te arrengeren. Wij bemiddelen graag om uw evenement of feest tot een nostalgisch festijn aan te kleden.

Geschiedenis
Een stukje geschiedenis met betrekking tot de poffertjes hebben wij hier op onze site voor u beschikbaar.

Technische gegevens
Technische gegevens en andere zaken van de Poffertjessalon hebben wij voor u en organiserende instanties verzameld.
Klik hier voor de technische gegevens.

Fotoreportage en transporten
Ook een uitgebreide fotoreportage van de Poffertjessalon, als mede foto's van de voertuigen die benodigd zijn om de Poffertjessalon te verplaatsen, zijn op onze site voor u geplaatst.
Klik hier voor foto's van ons poffertjessalon.
Klik hier voor foto's van de transporten.

Een al oude traditie op de kermis voor de gehele familie.

Tot ziens in onze poffertjessalon!

Terug naar boven

> Sitemap

 

Poffertjessalon

Copyright © 2002 - 2010 D.J. Pieters - Geeris & Zn. Alle rechten voorbehouden